Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition

2009.07.30

Kép Az idei San Diego Comic Con-on (SDCC) a LucasArts bejelentette, hogy dolgoznak a The Force Unleashed kibővített változatán. A játék valamikor ősszel kerül a boltokba Xbox 360 és PS3 konzolokra, illetve PC?, MAC? (de erről majd később).

 

 

A csomag tartalmazni fogja az alapjátékot, az eddig megjelent összes kiegészítőt, de ezen kívül még 3 új pályát, sok új karaktert, új öltözékeket, illetve egy új irányba terelt cselekményszálat. A kibővítette változatban ellátogathatunk a Coruscant-ra, a Hoth bolygóra (ahol többek közt Luke Skywalker-rel is megküzdhetünk) és a Tatooine-ra. Utóbbit hamarosan az Xbox LIVE-ról és a Playstation Network-ről is letölthetjük.

Amint már említettem a játék ősszel kerül a boltokba, de ezzel egyidőben állítólag egy gyűjtői kiadás is megjelenik sok új extrával.

Kép

Na, de visszatérve a PC, MAC-os témára. Sok játék- és hírportál zengte (és zengi most is), hogy az Ultimaie Sith Edition nem csak Xbox 360-ra és PS3-ra, hanem PC-re és MAC-ra is megjelenik. Erről szóló utalást  viszont se a videón, se a StarWars.com-on, se az állítólagos PC verzió keszítőinek az Aspyr-nak a weboldalán sem találunk. Tehát ha most nem reklámozzák a PC illetve a MAC-os verziót akkor nagyon valószínű, hogy semmiféle ilyen kiadás nem készül.

Kép

Kép

Kép

A játékról készítettem egy hangulatos háttérképet is, melyet itt tekinthettek meg.

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.