Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Force Unleashed PC-n is jön!

2009.08.07

Pár hete nagyot csalódtunk a LucasArtsban, ám most sikerült teljes mértékben jóvátenniük a korábbi hibát, ugyanis a Comic-Conon bejelentették: a Force Unleashed elkészül PC-re is!

 

Kép

A LucasArts tegnap este egy nagyobbacska rendezvény keretében mindenki nagy örömére leleplezte a Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition-t, amelyet a next-gen konzolok mellett PC-re és Macintoshra is meg fognak jelentetni.

A speciális kiadásban az alapjátékhoz képest számos új karakter (Luke Skywalker, Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Dooku gróf, Jango Fett és C-3PO) és három extra küldetés vár minket. Az elsőben az egykor tündöklő jedi templomban kalandozhatunk, a második — amely konzolokra később elérhető lesz fizetős formában — a Tatooine-ra kalauzol el minket, ahol Palpatine parancsára meg kell ölnünk Obi-Wan Kenobit, de eközben lehetőségünk lesz bejárni Jabba palotáját is. Az utolsó — Ultimate Sith Edition-exkluzív — pályán pedig azt a feladatot kapjuk, hogy a Hoth jeges felszínén intézzük el végleg az ellenállást, tehát nyírjuk ki Luke Skywalkert. Az Ultimate Sith Edition a tervek szerint még az idén meg fog jelenni, és a korábbi állításokkal ellentétben nem kell egy 4000 dolláros PC a futtatásához.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.