Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Force Unleashed kritikák, demó és videók

2008.09.08

Kép Szeptember 16-án jelenik meg a LucasArts legújabb fejlesztése, s annak rendje és módja szerint megérkeztek az első kritikák is a forradalmi technológiai újításokat felvonultató akciójátékról. A GameRankings.com gyűjtése szerint jelen pillanatban az alábbi átlagos értékelésekkel rendelkeznek az egyes platformok:

 

- Nintendo DS (1 értékelés): 60%
- Nintendo Wii (1): 75%
- Playstation 2 (1): 80%
- Playstation 3 (2): 69%
- Playstation Portable (1): 80%
- XBox 360 (4): 71%


Amint azt az első szakvélemények tükrözik, a kritikusok szemében az erősen középszerű kategóriát érdemelte ki a The Force Unleashed (az eddigi tapasztalatok alapján sajnos nem számíthatunk jelentős javulásra, főképp az XBox 360-as változat négy értékeléséből kiindulva). A kérdés csak az, hogy a szerény pontszámok kialakításában mennyire játszott szerepet a kritikusok többségében megbúvó Star Wars-gyűlölet, amely az elmúlt években számos Csillagok háborúja-játékot sújtott - a szabályt erősítő Knights of the Old Republic kivételével, melyet többek között a fejlesztő BioWare miatt nem mertek lehúzni.

Bevallom őszintén, számomra teljesen érthetetlenek ezek az alacsony pontszámok, hiszen volt szerencsém kipróbálni az augusztus közepén megjelent demó-változatot, mely nagyszerű élménnyel ajándékozott meg. A bő 900 MB-os demót az XBox Live, illetve a Playstation Network szolgáltatáson keresztül lehet letölteni, a kipróbálása pedig sok segítséget nyújthat annak eldöntéséhez, hogy megéri-e beruházni a teljes változatra.

 

Kép


Természetesen - részben a demónak köszönhetően - rengeteg videó bukkant fel az elmúlt napokban, melyek közül kiemelném a GameTrailers.com impozáns gyűjteményét (a World Exclusive Trailer egyszerűen zseniális), illetve a GameSpot 133(!) perces összeállítását. Csak hogy legyen mivel kihúznunk szeptember közepéig.
 

 

 

Itt a legújabb videó:

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.