Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Force Unleashed II - Az első infók

2010.05.06

Végre befutottak az első információk a 2008-as év legszórakoztatóbb játékának folytatásáról.

 

Kép

A tavalyi Video Game Awards (VGA) díjátadón, a LucasArts közzétett egy nagyon rövid, de annál hangulatosabb videót, melyben Galen Marek (alias Starkiller) egy hatalmas rancor-ra hasonlító ellenféllel küzd. A videóból nem sok minden derült ki, de szerencsére a PC Guru legújabb számából kimerítő cikket olvashatunk, melyben történetről és a játékmenetről is megtudhatunk "szaftos" információkat.

A játék körübelül 1 évvel az első rész után játszódik és Galen erősebb mint valaha, de valami sötét rejtély övezi élete minden napját. Ha valaki játszott az első játékkal, akkor nagyon jól tudja, hogy a főhősünk meghal a végső küzdelemben, ezért sokan hitték, az eddig legerősebb Jedi sosem tér vissza a monitorokra.

 A LucasArts fejesei azonban nem akarták eltemetni az epikus hőst, hanem egy csavarral "felélesztették" Darth Vader régi tanítványát. Ez azonban csak mégjobban felborzólja a Galaxis kedélyeit, ugyanis a Császár is tudomást szerez Galen-ről és az egész Birodalomra kiterjedő hajtóvadászatot índít.

Ez a háttértörténet remek táptalaj egy vérbeli SW akciójátéknak, és a készítők szerint az eddigi legjobb hangulatú játékot készítenek. Én azért csak akkor hiszem el, ha látom, de azért bízzunk a fejlesztőkben, hátha most tényleg igazuk lett.

 

Hamarosan mégtöbbet megtudhattok a játéról egy tartalmasabb cikkben, csak győzzétek kivárni!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.