Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Force Unleashed bakik

2008.10.15

Még a legjobb számítógépes játékoknál is előfordulhatnak bakik. Nem volt másképp a LucasArts legújabb játékával a The Force Unleashed-del sem. Most ezek közül szemezgettünk.

 

1. Sok játéknál szembetünő baki, hogy szaladgálunk a pályákon és hirtelen átmegyünk szereplőkön, tárgyakon, vagy a falakon. (gondoljunk csak a Jedi Knight sorozatra) A The Force Unleashed-nál egy kicsit jobb a helyzet, de mégis találtunk egy pontot a TIE Factory (második pálya) pályán. 

 

2. A játékkészítők sokszor annyira a tökéletesre mennek, hogy elsiklanak a részletek felett. Így volt a The Force Unleashed-del is. Egy pillanatképen Darth Vader  a Kashyyyk bolygón tanítványa kardját szorongatja, ami lehetetlen, mert ekkor a Padawan még csak 7 éves volt. (egyszóval, a kard még nem létezhetett) 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. A harmadik gyakori hiba, főleg a háborús játékoknél a pályáról való letérés az úgynevezett GLITCH. Nagyon muris amikor a plafon fölött járkálunk egy fehér, vagy fekete térben. Ez tényleg vicces, de komyoly fejtörést jelent a játékosok számára, mert ha ez bekövetkezik, akkor már nem lehet visszatárni a pályára és megoldást csak a teljes játék letörlése jelenti. Ez szerencsére csak a legrosszabb esetben következik be, ha szerencsénk van magától megjavul és visszatér a játék a főmenüjébe.

Ha ez valakinek homályos volt nézze meg a Glitch-ről szóló videót:

 

 

4. A The Force Unleashed-nál most először hallottam egy olyan hibáról amikor a környezet teljesen "lefagy". Ez azt jelenti, hogy a pálya egyik eleme sem reágál a vágásainkra, Erőhasználatainkra.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.