Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


The Clone Wars: Republic Heroes

2009.05.12

A LucasArts úgytűnik nem kívánja a süllyesztőbe  dobni a The Clone Wars projektet, ugyanis ősszel két új bört is lehúz az animációs háborúról. Szeptember közepén egy új játékkal, szeptember végén a TV-sorozat második évadjával rukkol elő a Star Wars rajongók nagy örömére.

A második évadról egy korábbi cikkünkben már szót ejtettünk, ezért most inkább a közelgő videójátékot helyezzük a középpontba.

A LucasArts már régóta célozgatott arra, hogy nem ért véget a Clone Wars játékok gyártása a Jedi Allience-szel és a Lightsaber Duels-szel, de ez tegnapig még kérdéses volt, amikor viszont a StarWars.com-on megjelent a várva várt cikk a készülő játékról, és elindult a hivatalos weboldal. Ezeken felül még egy előzetes is a napvilágra került in-game jelenetekkel (melyet a cikk végén tekinthettek meg).

Az előzetes után egyik szemünk sírt, a másik meg őrült, mert  úgy látszik, hogy végre egy igazi belevaló Clone Wars játékot kapunk ko-operatív móddal, harmadik személyű nézettel, gondolkodós részekkel, igazi közelharcokkal megfűszerezve,  viszont a grafikát látva nem várhatunk túl sokat (talán a LucasArts-nak nem kellett volna eladnia a jogokat, hisz ha megnézzük a The Force Unleashed Xbox 360-as és PS3-as változatát, akkor láthatjuk a lehengerlő grafikát).

Összességében a látottak alapján egy egész jó SW játékot kapunk, de azért ne igyunk előre Chewbacca bőrére az első igazi in-game, vagy akár egy kipróbálható verzióig.

 

Adatlap:

Kép Cím: Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes

Készítő: Krome Studios

Kiadó: LucasArts

Platformok: Xbox 360; PS3; PS2; Wii; Nintendo DS; PSP; PC

Megjelenés: 2009. szeptember 15.

 

 

 

 Előzetes:

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.