Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szeptemberi hírcsokor (1. rész)

2009.09.29

Legutoljára a Star Wars Galaxis szülinapjáról "tudósítottunk", de már ideje, hogy visszatérjünk a dolgos hétköznapokba és megnézzük miről maradtunk le szeptemberben.

 

A hónap talán legnagyobb híre az, hogy a Lucasfilm hivatalosan is bejelentette, hogy dolgoznak az élőszereplős tévésorozaton és már javában folynak az előmunkálatok is. Annyit már tudunk, hogy egy dráma sorozat lesz és a 3. és 4. rész között fog játszódni heti rendszerességgel, és valószínűleg 2010 végén mutatják be, illetve olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy a Star Wars atyja pont a mi kis országunkban szeretné leforgatni a körübelül 200-250 részes sorozatot.

 

Másik nagy hírünk inkább a gyerekeknek jelent nagy örömet, de amelyik felnőttnek inge, nyugodtan vegye magára. A Klónok háborúja aniációs tévésorozat megosztotta a fanatikusokat, de a nagy siker miatt mérget lehetett venni, hogy jön a 2. évad. Egész pontosan 3 nap múlva, azaz október 2-án debütál az amerikai Cartoon Network gyerekcsatornán. Az első rész a Rise of the Bounty Hunters nevet kapta és nam véletlen, hogy Cad Bane és csapata kerül a középpontba. Sokat nem tudunk a második évadról, de az a néhány jelenet ami kiszivárgott (amit megtekinthettek a hasáb alján) és a StarWars.com-on közzétett videók alapján arra következtetünk, hogy egy remek évadnak nézünk elébe.

 

 

 

 

És ha már Clone Wars akkor nem mehetünk el szó nélkül a tévésorozat 1. és 2. évada között játszódó videójáték mellett sem. A játék október 6-án kerül a boltok polcaira, tehát már csak egy hét és mindeki kezébe veheti a klónháború eddigi legjobb játékát, a Star Wars The Clone Wars: Republic Heroes-t. A neve kicsit hosszú, de szerencsére a játékról ugyanez mondható el, hiszen több mint 30 küldetés vár ránk, rengeteg klón, droid, néhány sith és természetesen sok-sok jedi. A játékban minden kulcsfontosságú karakter szerepel és a készítők azt igérik, hogy néhány, az első évadban elvarratlan szálak kerülnek a játék gerincét alkotó történetbe. Tehát már csak néhányat kell aludni és kezdődhet az igazi klónhánorú.

folytatása következik ...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.