Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nézelődjünk, készülődjünk...!

2008.09.02

Kép Lépegetős esküvői torta? Ki ne vágyna rá... Nos, ha valaki efféle álmokat dédelget, ne nézze meg az alábbi képsorozatot.
Tudjuk, hogy amiként a nagyvilágban, úgy kis hazánkban is már többen tették rajongótársaink közül életük amúgy is emlékezetes pillanatát még látványosabbá a Csillagok háborújához kötődő külsőségek révén, úgynevezett Star Wars-os esküvő keretében - ezúton is kívánunk mindnyájuknak utólag, illetve a követőknek előre is sok boldogságot -, ami másoknak is meghozhatja a kedvét, akik még csak készülnek eme nevezetes sorsfordulóra. Ám az SW-lagzi sem fenékig tejfel - jegyezzük meg nem titkolt szarkazmussal -, álljon itt bizonyságul a Gábor barátunk által beküldött link rövid, de hatásos galériája.
Ugyanő hívta fel a figyelmünket a minap "tojásfestés helyett" mottóval a mostani nyár elsőszámú nagyrendezvénye, a Celebration Japan apropóján szintén a netre felkerült képgyűjteményre, ami szintén alkalmat ad mind arra, hogy kedvet kapjunk hozzá, mind arra, hogy elborzadjunk tőle... ki-ki kedve és ízlése szerint. Azért nézelődni kellemes!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

jakli.lime@citromail.hu

(Jákli András, 2008.09.22 20:55)

Bálint! HIhetetlenül jól összeszettél minden adadatot a Star Warsról!