Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagyobb hírnév, nagyobb frissítések

2008.11.11

Kép

A Star Wars Galaxis még csak 2 hónapja üzemel, de már 1040, illetve naponta kb. 20 új látogatót számlálhattunk. Ez nagyon tetszett a szerkesztőségnek és néhány új tartalommal ruháztuk fel az oldalt:

  • 2 hete elindult az "Aktuális" hírek, melyben az oldallal kapcsolatos infókról számolunk be, melyet a "Bemutatkozás" menüpontban találhattok.
  • Három új menüpont is gazdagítja az oldalt: A "Fórum", melyben bármiről beszélgethettek ami a SW-ről szól, a "Videóarchívum", amiben rengeteg videót találhattok csak is az SW témából, és a "Webáruházak", ahol különböző online áruházak termékeiből szemezgethettek majd. (hamarosan)
  • Az oldal kinézetét terveink szerint havonta fogjuk változtatni, például: Anakin-os témára, Clone-os témára, Jedi-s témára, stb. A skin csere senkit se zavarjon, mert az oldal tartalama nem változik.
  • Az oldal havonta fogja változtatni a design-t, de ünnepeken is "kiöltözik".

 

 

Ezek mellett természetesen folyamatosan frissülnek a "Hírek", az "SW Fejtörők" és a többi menüpont is, de ha nagyobb tartalom változást szeretnétek, akkor reklámozzátok az oldalt a barátaitoknál, vagy küldjetek e-mail-t a soos.balint "kukac" mailbox.hu-ra, ha jó ötleteitek vannak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.