Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mindenki Kölnbe!!

2009.08.17

Kép Ha valaki Köln közelében lakik, vagy lehetősége van ellátogatni abba a gyönyorű német városba, akkor semmi esetre se hagyja ki Európa legnagyobb videójáték expóját a GamesCom-ot. A rendezvényen 30 ország 420 kiállítója várja a látogatókat 2009. augusztus 19-től, 23-ig.

 

Na, de lássuk mi is fog történni ott Star Wars-os szemmel!

A fesztiválon természetesen szinte az összes nagy videójáték cég képviselteti magát, amelyek alól a LucasArts sem kivétel. Kezdjük is talán a GamesCom legnagyobb szenzációjával a The Old Republic-kal. A LucasArts sajtóközleményében bejelentette, hogy végre működés közben figyelhetjük meg az új MMO üdvöskét. Ez a hír hallatán minden SW fan felugrott a helyéről, ugyanis, ha a játék már működik, miért is ne adhatnának ki egy demót. (hát nem ilyen egyszerű) A LucasArts nagyon sokat kockáztat, mert ha az a 20 percnyi anyag nem tetszik a rajongóknak, akkor az egész projekt ne viszi sokra. Szerencsére Lucas-éknak nem csak ez az egy új játékuk van, hanem egyszerre kettő is.

 

Itt a The Force Unleashed: Ultimate Sith Edition. A kiegészített játékról még nem tudunk túl sokat, csak annyit, hogy új pályák, új szereplők és végre PC-s verzió is várja a játékosokat, de azért ki tudja mit húznak ki ezúttal a kalapból.

 

A harmadik és egybe utolsó játék melyet ma bemutatunk a The Clone Wars: Republic Heroes. Nagyon sokan vártak már egy ilyen gondolkodós, lézerkardos, klónos akció játékot de csak mostanra érett meg a dolog. Annyit már tudunk, hogy a sztori a Klónok háborúja első és a második évada között fog játszódni, melyben számos új bolygót és szereplőt látogatunk meg egyetlen céllal, a háború megnyerésével. A játékban jedi-ket és klónokat is egyaránt irányíthatunk.

 

Mindet egybefoglalva mozgalmas napokra számíthatunk, amelyek alól ti sem bújhattok ki, természetesen ha figyelitek a Star Wars Galaxis-t.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.