Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mégis kijön a Force Unleashed PC-re?

2008.09.04

A www.vgboxart.com-on egy érdekes kép látott napvilágot, mely igazán felrázott nyugalmamból.

A kép a TFU (The Force Unleashed) lehetséges dobozképét ábrázolja.  Az  elmúlt  hónapokban  rengeteg  vakriadóról  hallottam  mint például, egy internetes webáruházban előrendelhetővé tették a játékot PC-n, más oldalakon PC-s  játékképek, és a legérdekesebb a Nvidia Nvision 08 nevezetű rendezvényén A The Force Unleashed fizikai motorjáért felelős Pixelux Entertainment elnöke elmondott néhány érdekes dolgot.


Sokan nagy csalódásként élték meg, amikor a LucasArts bejelentette, hogy nem készül PC-s átirat a Star Wars: The Force Unleashedből, hanem csak konzolokra jelenik meg. A legújabb pletykák szerint úgy tűnik maradt remény a személyi számítógépen játszók számára is, mert a Pixelux Entertainment fejese, Vik Sohal elmondott néhány érdekességet a játékkal kapcsolatban:

"...Múlt héten adtuk ki a játék demóját PS3-ra és Xbox 360-ra. Ezen kívül van PC-s verziónk is."

Ezen az elszóláson kívül elmesélte azt is, hogy nagy előrelépést terveznek a számítógépekben található GPU terén. Úgy tűnik lehet remény egy PC-s átirat elkészítésére, ám azonban ezt hivatalosan még senki sem erősítette meg, ezért csak pletykaként érdemes kezelni a hírt.

Mindezt még zavarosabbá teszi a Lucasarts folyamatos hallgatása. Én szkeptikus vagyok a kérdéssel kapcsolatban, viszont ha a TFU-t tényleg kiadják, a rendszerkövetelmények iszonyú magasak lesznek, jó példa erre a dobozkép bal alsó sarkában található bekezdés. Ugye szörnyű. Talán jobb lesz ha beszerzek egy jobb videókártyát, vagy egy XBox-ot, hogy megnyugodhassak. De ameddig több infóval nem szolgálhatok szomorkodhattok a rendszerkövetelményeken.

 

Kép

 

Minimum System Requirements:  (Minimum rendszerkövetelmény)

CPU:Achion 64 300+ .... 2.1 GHZ

Graphits: NVidia 6600 X 300GTD (SM 3.0)

RAM: 80... MB, 1 GB on Windows XP/Vista

HDD: 6 GB

Internet: 256K+

Optical Drive: DVD

Software: DX10

Kép

 

 

 

 

 

Bocs a minőségért.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

shadowdark@freemail.hu

(Shadowdark, 2009.03.08 11:07)

Nagyon bjzom abban hogy ki adják PCre mert tényleg egy nagyszerű játékról van szó,énis gondolkodtam rajta h ezért a játékért fogok Xboxot vásárolni,de szerintem a fejlesztők illetve kiadók rengeteg pénztől fosztanák meg magukat ha megvonnák a PC-sektől ezt a játékot :P

harripotterazeletem@citromail.hu

(szilveszter, 2009.01.18 12:22)

tényleg igazi a kép ha igen akkor kérlek válaszoljatok és a gépem a pletykák szerint alkalmas lenne a játékra ezért válaszoljon valaki.pls.