Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Friss körkép a Star Wars világából

2009.07.26

A LucasArts és a Lucasfilm az útóbbi napokban rengeteg új bejelentést tett, melyek mellett nem mehetünk el szó nélkül. Volt itt koncert, új előzetesek, de csak szép sorjában.

 

Kép

Kezdjük hát talán a hét várvavárt bejelentésével: ,,A LucasArts dolgozik a The Force Unleashed kibővített változatán!" A hír nem ámítás, Lucas-ék tényleg belefogtak a project-be, ami a tervek szerint ősszel jelenik meg Xbox 360-ra és PS3-ra, amely tartalmazni fogja az alapjátékot, 3 új pályát, új karaktereket és új, átdolgozott cselekményszálat. A sztoriban fellelhetjük többek közt Luke Skywalker-t, Ben kenobi-t, és Boba Fett-tet. A készülő játékról már egy előzetes is megjelent melyet itt meg is nézhettek.

A LucasArts emellett még új letölthető pályákat (Coruscant; Tatooine) is tervez, melyeket szintén idén ősszel pakolnak fel az XBOX Live-ra és a Playstatoon Network-re.

  

Kép 

Kép

Kép

A következő hírek szintén a videójátékok  világából származnak. Két napja néhány új látványterv került elő a The Old Republic játékról, de ami még ennél is izgalmasabb, hogy egy új animáció előzetes jelent meg, mely a Sith-ek és a Jedi-k harcát dolgozza fel. (A videót lejjebb találod.) 

 

A Lucasfilm két nappal ezelőtt kiszivárogtatta a Clone Wars animációs TV-sorozat második évadjának előzetesét és ezzel egy időben megjelent amerikában az első évadot tartalmazó DVD is. (Az előzetest itt találod)

 

És végül, de nem utolsó sorban ejtsünk néhány szót a Star Wars In Concert rendezvényről, melyen a Musical Journey-höz hasonlóan John Wiliams zenéit  élhetjük át kb. 2-3 órában. A koncert mellett egy utazó múzeum is látogatható. Arról egyenlőre nincs hír, hogy Európába is ellátogat-e a koncert.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.