Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Darth Vader rákos

2009.03.20

Prosztatadaganatot állapítottak meg David Prowse brit színésznél, aki a Csillagok háborúja-filmekben Darth Vadert játszotta. A 73 éves színész maga ismerte el, hogy az elmúlt két hónapban egy londoni klinikán sugárkezelést kapott. Darth Vader egykori megformálója dicsérte az orvosokat, és azt mondta, hogy a kezelések hatására immár fantasztikusan érzi magát.
David Prowse szerint az 50 év feletti férfiaknak rendszeresen kellene szűrővizsgálatra járniuk, mivel a betegség még gyógyítható, ha időben felismerik.
A színész eredetileg testépítő volt, amikor felkérték a legendássá vált film főgonoszának eljátszására. George Lucasnak nem tetszett Prowse akcentusa, ezért Darth Vader James Earl Jones hangján szólalt meg.

Sajnos nem ez volt az egyetlen rossz hír a ezen a héten. Számos hírportál számolt be Natascha Richardson síbalesetéről: az eleinte kevésbé drámainak tűnő történet tragikus fordulatot vett, miután a színésznő kómába esett, majd az agyhalál beállta után végül lekapcsolták az életbentartó gépekről, miután a családja búcsút vett tőle - köztük a férje, a Baljós árnyakban Qui-Gon Jinnt megformáló Liam Neeson.

Minden estere kívánunk mielőbbi gyógyulást David Prowse-nak, és őszinte részvétünket Liam Neeson-nak és családjának.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.