Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Clone Wars TV sorozat végre magyarul

2009.01.26

Kép Végre hivatalos, ami eddig csak szóbeszéd útján terjedt: a hazai Cartoon Network csatornán február 13-ától láthatjuk heti rendszerességgel az új Clone Wars animációs sorozat magyar szinkronnal ellátott epizódjait. Minderről az [origo] számolt be az "Indul itthon is a Csillagok háborúja animációs sorozat" című cikkében.
Érdekesség, hogy miközben itthon (elvileg) csak egy hét múlva jelenik meg a moziváltozat DVD-n és Blu-rayen, addig Amerikában már az animációs sorozat DVD-premierjére készülnek: március 24-én debütál ugyanis "A Galaxy Divided" címet viselő kiadvány, melyen az első négy epizód (Ambush, Rising Malevolence, Shadow of Malevolence és Destroy Malevolence) kap majd helyet.


Visszatérve hazánkra, további jó hírrel is szolgálhatunk: az RTL Klub tavasszal műsorára tűzi a 2005-ben utolsóként bemutatott Star Wars-mozifilmet, A Sith-ek bosszúját. Az sajnos nem derült ki, hogy csak a III. epizód, vagy a teljes saga kerül adásba, mindenesetre addig is retteghetünk, hogy mennyire fogják megvágni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

asd

(Kolompár Szándokán, 2011.08.25 22:58)

asd

clone wars

(lkh, 2009.05.06 16:40)

clone wars a világ legjobb filmje.ennél jobb nincs.a hellboy a világ legnagyobb hülyesége