Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bukott a Clone Wars-mozi

2008.09.06

Az új Clone Wars-filmet (már, ha filmnek lehet nevezni egy tévésorozat felvezetését) nem sokan nézték meg, és még a kezdő alacsony nézőszám is gyors csökkenésnek indult a premier második hetében.

Azt lehet találgatni, hogy vajon csak a legnagyobb Star Wars-fanatikusok vették a fáradságot, hogy megnézzék moziban azt, amit nemsokára esetleg tévében is láthatnak, vagy éppen ők, a fő rajongók maradtak távol, átengedve a mozitermek kényelmes székeit a gyerekeknek, akik minden bizonnyal rajongva szemlélték a háromdimenziós, bumfordi figurák kalandjait.


A nálunk szeptember 3. hetében debütáló animációs film Amerikában 14,6 millió dollárral a harmadik helyen nyitott, de a második hétre közel 60%-os esést elszenvedve már csak az 5. helyet tudhatta magáénak. Vagyis a Clone Wars-film a várható 35 milliós bevételével messze el fog maradni a várakozástól.


Persze a mozibemutató csak afféle bónuszt jelent, hiszen a nagy pénz a maratoni hosszúságú sorozat tévés bevételeiben rejlik, és a szokásos merchandising pénzekben.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.