Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Blu Ray-en is hódíthat a Star Wars

2008.10.02

Úgy fest, hogy mostanában nem múlik el esztendő, Képhogy ne jelenjen meg valamilyen Kép Star Wars-alkotás DVD-n. Ez alól természetesen az idei év sem lesz kivétel - az elkövetkezendő hónapokban a következő DVD- és Blu-Ray lemezek megjelenésére számíthatunk:
- egy hivatalos bejelentés szerint november 4-én jelenik meg külön dobozban az előzmény-, illetve a klasszikus trilógia. A két díszdobozban hat-hat lemez foglal helyet, a jelek szerint azonban csak a régebbi kiadásokat csomagolják újra, így tehát ne számítsunk újdonságra.
- az újabb rókabőr lehúzására emlékeztető fenti reklámfogástól sokkal jelentősebb és örömtelibb, hogy egy héttel később, azaz november 11-én megjelenik az új Clone Wars animációs sorozat filmváltozata is - méghozzá három formában! A DVD-tulajdonosok két változat közül választhatnak: lesz egy szimpla, egylemezes verzió, illetve egy extralemezzel megspékelt duplalemezes kiadás - ez utóbbi a következő bónusztartalmakat rejti magában: The Untold Stories (az első évad történetét, járműveit, bolygóit és csatáit bemutató előzetes), The Voices of The Clone Wars (kisfilm a karaktereknek hangot kölcsönző színészekről), koncepciós rajzok és produkciós képek, féltucat webdokumentumfilm, négy törölt jelenet, The New Score (bemutatkozik a zeneszerző Kevin Kiner), film- és videojáték-előzetesek, a film digitális másolata, valamint egy hologramos memóriajáték. A harmadik formátum - először a Star Wars-produkciók történetében - a Blu-Ray lemez lesz: a jelenleg a házimozizás csúcsát képviselő nagyfelbontású változat a kétlemezes DVD-változat valamennyi extráját tartalmazza, kiegészülve az alkotók videokommentárjával, melynek során háttérfelvételek, törölt jelenetek és koncepciós rajzok segítségével ismerkedhetünk meg a készítés kulisszatitkaival. Érdekesség, hogy a Target Exclusive és a Best Buy nagykereskedésekben különleges külső borítókkal, illetve fémdobozban is megvásárolható lesz A klónok háborúja. A hivatalos bejelentést és a remek borítóképeket itt olvashatjátok el, illetve tekinthetitek meg.
- sajnos sem az új saga-kiadás, sem pedig a Clone Wars-film hazai megjelenéséről sincs információnk, az viszont biztos, hogy Magyaroszágon október 22-én jelenik meg az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága: a kétlemezes kiadványt külön, illetve a másik három filmmel együtt, díszdobozban is meg lehet majd vásárolni. Reméljük, hogy a Csillagok háborúja-alkotások hazai megjelenésére sem kell sokat várnunk.
 

Kép Kép
Kép Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.