Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatták A klónok háborúját

2008.09.02

Kép Ismét Csillagok háborúja a mozivásznon: A Sith-ek bosszúja után bő három évvel - ezúttal immár Warner-logóval - került 3452 amerikai moziba a II. és III. epizód közötti időszakot bemutató Clone Wars animációs sorozat első részeiből készült másfélórás moziváltozat. Talán mondani sem kell, de a premiert megelőző napokban, hetekben számos érdekesség látott napvilágot - az alábbiakban ezek közül szemezgetünk a premier tiszteletére:

- a hivatalos oldalon több új videó mutat részleteket a filmből: a Battle of Christophsis, az Anakin's New Padawan, a Heroes, a Villains, illetve a Battle of Teth című néhány perces mozgóképek megtekintése csak azoknak ajánlott, akik nem bánják, ha megismerik a történet egyes részleteit (a figyelemfelhívásért köszönet illeti két olvasónkat, zolee1-et és Boba the fettet). Emellett számos rövidebb-hosszabb videó (többnyire tévéreklámok) is felbukkantak, melyeket a TheForce.Net gyűjtött csokorba.

- ugyancsak a TFN onimózus hírében tekinthettek meg új képeket és plakátokat ("Pictures, Posters and Screen Shots"), de kritikákat ("Random Press Coverage and Reviews") és az eddigi vetítések változatos fogadtatású beszámolóit ("Screenings") is elolvashatjátok.

- a Starwars.com blogjában is hatalmas mennyiségű írással találkozhattok, melyek közül kiemelendő a Celebration Japanról és az idei Comic-Conról szóló blogbejegyzéseket - mindkét közelmúltbeli esemény fókuszába az új animációs sorozatot helyezték.

- a bemutató előtt számos kereskedelmi termék jelent meg, melyek közül az új taktusokban bővelkedő filmzene érdemel külön említést: Kevin Kiner alkotásához itt hallgathattok meg egy kis ízelítőt.

- az Amazon.co.uk szerint december 8-án érkezik a moziváltozat Blu-ray kiadása - mivel eddig egyetlen Star Wars-film sem jelent meg Blu-ray korongon és hivatalos megerősítés sem érkezett, dőreség lenne nagyon beleélni magunkat.

- a jövő hétvégén esedékes IndyCar-futam egyik versenyautója Clone Wars-jelmezbe bújik - a különleges festésről ide kattintva tekinthettek meg hét képet.

- a Clone Warshoz kapcsolódó két kézikonzolos videójáték új hivatalos megjelenési dátuma: 2008. november 11.

- végezetül következzék egy kis hazai: amint arra red7 felhívta a figyelmünket, a nálunk szeptember 18-án bemutatásra kerülő film (melynek előzetese és plakátja már megtekinthető a hazai filmszínházakban) regényváltozata szeptember 3-án jelenik meg az Aquila Kiadó gondozásában. Már alig várjuk - a filmmel együtt!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.