Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A LucasArts bejelentésekre várva

2008.10.02

Kép Az elmúlt napokban, hetekben több pletyka is felmerült a LucasArts jövőbeli játékairól, melyekkel kapcsolatban mindezidáig nem érkezett hivatalos megerősítés, illetve cáfolat - lássuk csak:
- Az Amazon.com-on egy rövid időre feltűnt a Knights of The Old Republic MMO cím, amely egyértelműen utal arra, hogy a népszerű, s eddig két játékot megélt KotOR-sorozat egy online szerepjáték formájában folytatódhat - természetesen az illetékesek gyorsan akcióba léptek és eltűnt a termék oldala.
- A Kotaku értesülései szerint a The Force Unleashed grafikus motorjára épülve egy új Indiana Jones-játék fog megjelenni jövőre Playstation 3 és XBox 360 platformra. Már csak az a kérdés, hogy mi a helyzet a jelenleg fejlesztés alatt álló Indy-kalanddal...
- a Battlefront III-mal kapcsolatban is felmerült, hogy jövőre új taggal bővülhet a sorozat: az új részről egyelőre annyi információ szivárgott ki, hogy Nintendo Wii-re készíti a Free Radical (persze nem lennék meglepve, ha még néhány platformra is fejlesztenék) - a LucasArts eddig még nem reagált az értesülésre.
- szintén ködbe veszik a Galaxies jövője, annyi azonban már bizonyos, hogy az első (és mindezidáig egyetlen) A-kategóriás online Star Wars-szerepjátékból az utolsó centet is ki akarja húzni a Sony és a LucasArts. Ennek érdekében egy speciális szerepjátékkártya-sorozat jelent meg, mellyel kapcsolatban itt találhattok bővebb információt. A szerepjáték teljes változatát itt tölthetitek le.
Bár nem kapcsolódik szorosan a Csillagok háborúja-játékokhoz, mégis érdemes megemlíteni, hogy az Arkham Asylum alcímet viselő új Batman-videojátékban Joker hangját egy kedves ismerős, Mark Hamill fogja kölcsönözni, aki eddigi karrierje során már eddig is több alkalommal bújhatott bele a Denevérember egyik, ha nem a leghíresebb ellenfelének hangszálaiba.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.